Aby osiągnąć wielokulturowość w klasie, w klasie jest maksymalnie 10 uczniów na poziomie K, a limit jednego ucznia w jednym kraju; na poziomie G nie więcej niż 12 uczniów w klasie szóstej i poniżej, każda klasa przyjmuje tylko jednego ucznia z jednego kraju; w klasie od 7 wzwyż jest nie więcej niż 20 uczniów i nie więcej niż 2 uczniów z tego samego kraju.
#wielokulturowość #multiculturalism #multikulturalismus #多元文化主義 #多文化主義 #multiculturalisme #multiculturalismo #تعددالثقافات

1/10

NAZWA KURSU

KOD KURSU

G2S01LC

SZKOŁA

Español / Spanish

POZIOM

segundo grado en la escuela primaria

PRZEDMIOT

Escritura en español / Spanish Writing

WIEK UCZNIÓW (LATA):

6~10

WNIOSEK O POZIOM JĘZYKA:

KOŃCOWA DATA REJESTRACJI:

Całkowita liczba godzin kursu na żywo
(godziny x zajęcia = liczba godzin ogółem)

12 (0.75 x 16 = 12 hrs)

Zajęcia na żywo zaczynają się od:

10/05/2021

Zajęcia na żywo kończą się:

27/08/2021

4.25 pm ~ 5.10 pm

GMT + 9 Japonia / Korea Południowa

3.25 pm ~ 4.10 pm

GMT + 8 Tajwan / Singapur / Malezja / Hongkong / Chiny / Bali, Indonezja

2.25 pm ~ 3.10 pm

GMT + 7 Tajlandia / Wietnam / Dżakarta, Indonezja

12.55 pm ~ 1.40 pm

GMT + 5,30 Indie

10.25 am ~ 11.10 am

GMT + 3 Arabia Saudyjska / Rumunia / Moskwa, Rosja / Grecja / Turcja

9.25 am ~ 10.10 am

GMT + 2 Niemcy / Francja / Czechy / Hiszpania / Włochy / Holandia / Polska

8.25 am ~ 9.10 am

GMT + 1 Anglia / Portugalia / Irlandia

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

sobota

niedziela

V

Oszczędź 20% opłaty za kurs, otrzymując kod kuponu na stronie głównej!

Pozostałe miejsca:

33

Centrum obsługi klienta w Azji

17, Lane 49, Sec. 1, Zhongxiao E. Rd.,

Zhongzheng Dist., Taipei, 10049 TAIWAN

Skontaktuj się z nami: service@seaup.org

Połączenie lokalne w USA: +1 (206) 886 0588

  • Facebook

© 2020 by SEA